Om os

Firmaet SETOLITE Lichttechnik GmbH, der har base i Hückeswagen i Bergisches Land, har siden 1995 haft succes på markedet for mobil og stationær belysning. På kort tid lykkedes det os at positionere SETOLITE lysteknologi på dette marked med professionelle produkter af høj kvalitet og at opbygge en stor og loyal kundebase. Industrien, håndværkere i alle sektorer samt rednings- og beredskabstjenester af enhver art sætter deres lid til os. De væbnede styrker i Europa er afhængige af produkter fra SETOLITE Lichttechnik, når det kommer til belysningsudstyr.

Til brug i potentielt eksplosive miljøer tilbyder vi en bred vifte af EX-beskyttede lys i forskellige designs. Kunder og leverandører fra områderne spor, tunnel og vejbyggeri sætter pris på kvaliteten og fleksibiliteten af ​​vores DIN ISO testede og certificerede produktion. Fra standardproduktet til specialserier, fremstillet efter individuelle kundeønsker, ved vi, hvordan vi kan rådgive dig, kunden, omfattende og kompetent.

Gennem åben dialog med dig er vi i stand til løbende at forbedre vores produkter og drive innovation. Da det økologiske aspekt også spiller en central rolle ud over produktudvikling, lægger vi særlig vægt på bæredygtighed og miljøforeneligheden af ​​de materialer, der anvendes i vores produktion. De ekstremt holdbare lygter fra vores tyske produktion er teknisk og kvalitativt af så høj kvalitet, at selv ekstreme belastninger ikke påvirker deres funktionalitet. Vores produkter opfylder derfor også de højeste civile og militære krav.

Vi er glade for at høre fra dem.
Lad dig inspirere af en teknologi, der giver mening!

Dit SETOLITE-team